Er tennis din store interesse?

De aller fleste har én eller flere interesser og hobbyer. Det er sunt og ha et avbrekk fra hverdagen, noe å se fram til etter jobb og plikter. Noen foretrekker fysiske aktiviteter, som i tillegg er bra for helsen. Andre foretrekker for eksempel håndarbeid. For andre er dette en form for underholdning som gir ekstra glede i hverdagen.

Tennis som hobby

Tennis er ikke bare en rikmannssport, selv om den har et rykte på seg for å være det. Ryktet kommer fra tiden hvor tennis kun var mulig å spille dersom man var medlem i dyre klubber. I dag finnes det mange muligheter som ikke koster mye penger. Tennisbaner er bygd mange steder, og det er ikke så dyrt å leie en bane.

Tennis som underholdning

Noen av oss foretrekker likevel tennis best fra tilskuerplassen. I ukevis venter vi i spenning på de store turneringene, dersom vi er så heldige at de vises på en kanal vi abonnerer på. Likevel er det ultimate å få være tilskuer på en ekte tennisbane, og ikke fra TV-stolen hjemme. Muligheten til å oppleve dette er nå til stede! Spenningen er til å føle på som ekte tilskuer på Wimbledon, der du får se store stjerner i levende live.