hovikhelse.com

Helse Kost Sport og trening

Forbedre utseendet med inngrep

Det er ikke alle som er fornøyde med sitt eget utseende, og det er da veldig enkelt å kunne ty til et inngrep – eller gjerne flere også. Dette er operasjoner hvor du må betale selv, og enkelte velger å betaler høye summer for å komme vekk fra sitt tidligere utseende.Det kan selvfølgelig være mange fordeler ved å velge et inngrep, om du ikke er fornøyd med hvordan du selv ser ut. Sliter du med å gå ned i vekt, er du kanskje veldig åpen for idéen om å ta en operasjon som gjør at du øker ditt vekttap.

Leppefillers og silikon

Noe av det som kanskje er mest populært i Norge nå for tiden, er fillers i leppene og silikon i brystene, som regel for å forstørre og forme lepper og bryster. Unge jenter som ikke er fornøyde med hvordan de ser ut, er gjerne de som hyppigst gjennomfører inngrep som dette.Det er veldig enkelt å kunne få til en operasjon eller et inngrep. Det eneste er at du selv må betale, og har du pengene til det er det ikke noe som stopper deg. Det er likevel viktig å tenke nøye gjennom saken før du eventuelt gjennomfører et slikt inngrep.

Hva bør du tenke på?

Er du en av de som ikke er fornøyd med deg selv og tenker på å gjøre et inngrep, er det enkelte ting du bør tenke over. Et inngrep eller en operasjon er noe som ofte vil være med deg livet ut. Du bør derfor være hundre prosent sikker før du bestiller deg en time.Du vil alltid ha en konsultasjonstime først, før du eventuelt får et klarsignal. Det er opp til kirurgen om du får deg time, men om du forklarer hvorfor du er ute etter denne typen inngrep vil du mest sannsynlig få grønt lys. Bare husk å gjør deg godt kjent med diverse sykehus og kirurger!