hovikhelse.com

Helse Kost Sport og trening

Hold deg frisk i Høvik

Høvik er et populært boligområde, og området har både skoler, kunstsenter, kirke og stasjon. Selvsagt er det også gode treningsmuligheter i Høvik. Høvik Idrettsforening har omtrent 1300 medlemmer. Idrettsforeningen eier og driver tre fotballbaner, klubbhus og treningsstudio.

Rundt 700 av medlemmene er aktive fotballspillere, 450 spiller bandy, og rundt 100 driver med alpint. Høvik Bandyklubb er en av klubbene som spiller i eliteserien. Høvik Idrettsforening har som mål at alle skal ha glede av å drive med idrett, enten de velger å konkurrere eller bare driver med sport for moro skyld. Idrettsforeningen er avhengig av frivillig innsats for å tilby gode aktiviteter for barn og unge. Klubbhuset brukes til foreningens aktiviteter, men har også selskapslokale og kjøkken, kiosk og garderober.

Høvik Idrettsforening tilbyr også ulike kurs, slik at utøverne kan forbedre teknikken sin, eller utdanne seg til trenere. Høvik Jogg er et treningsfellesskap der målet er å få folk i aktivitet, og motivere folk til å trene. Det finnes joggegrupper både for nybegynnere og løpere som ønsker å trene til større løp. Man kan finne mer informasjon om dette tilbudet på nettsiden til Høvik Jogg. Det er alltid motiverende å trene sammen med andre. Da er man sosial, har det trivelig sammen, og støtter hverandre. Trening i gruppe kan gjøre at man gleder seg til å trene, og da kommer man også til å fortsette med treningen. Slik kommer man i form, og holder på formen.