hovikhelse.com

Helse Kost Sport og trening

Forbedre kondisjonen hjemme med en mosjonssykkel

Det er faktisk ikke nødvendig å forlate huset for å trene. Om du er den som alltid er for opptatt til å gå på treningsstudio eller ofte avlyser treninger på grunn av dårlig vær. Det finnes faktisk en løsning. Sett til side det du holder på med og kliv opp på treningssykkelen.

Du kan trene med forskjellige apper som gjør det lett å følge med på fremgangen din. For å begynne en treningsøkt er det bare å laste ned en app som passer deg best. Skaff deg et par AirPods om du ikke vil forstyrre andre familiemedlemmer og fest mobilen på sykkelholderen handle på nettet.

Stasjonære sykler er flotte for å forbedre kardiovaskulær kondisjon

Trimsykkler er i tillegg til en super kondisjonsstrening også potensiell kaloriforbrennere. Siden sykling er low-impact trening er det egnet for et bredt spekter av mennesker. Du må først bestemme graden av sykkelerfaring for å velge den mest effektive treningen. Start med en lavere intensitet hvis du er ny på sykling og har dårlig kardiovaskulær kondisjon. Du kan fokusere på vanskeligere treningsprogrammer som involverer sprint, bakkestigninger og endringer i kropps- eller grepsposisjon når du er sterkere og føler deg tryggere på å bruke utstyret ditt.

« Previous post