hovikhelse.com

Helse Kost Sport og trening

Er tennis din store interesse?

De aller fleste har én eller flere interesser og hobbyer. Det er sunt og ha et avbrekk fra hverdagen, noe å se fram til etter jobb og plikter. Noen foretrekker fysiske aktiviteter, som i tillegg er bra for helsen. Andre foretrekker for eksempel håndarbeid. For andre er dette en form for underholdning som gir ekstra glede i hverdagen.

Tennis som hobby

Tennis er ikke bare en rikmannssport, selv om den har et rykte på seg for å være det. Ryktet kommer fra tiden hvor tennis kun var mulig å spille dersom man var medlem i dyre klubber. I dag finnes det mange muligheter som ikke koster mye penger. Tennisbaner er bygd mange steder, og det er ikke så dyrt å leie en bane.

Tennis som underholdning

Noen av oss foretrekker likevel tennis best fra tilskuerplassen. I ukevis venter vi i spenning på de store turneringene, dersom vi er så heldige at de vises på en kanal vi abonnerer på. Likevel er det ultimate å få være tilskuer på en ekte tennisbane, og ikke fra TV-stolen hjemme. Muligheten til å oppleve dette er nå til stede! Spenningen er til å føle på som ekte tilskuer på Wimbledon, der du får se store stjerner i levende live.